AutoCAD LT for Mac 2019 productinformatie
AutoCAD LT voor Mac 2019 is dé 2D ontwerpsoftware voor Mac gebruikers en biedt een krachtige set intuïtieve tools. U maakt met AutoCAD LT voor Mac 2019 snel en efficiënt 2D tekeningen zoals u dat wilt. U werkt met de vertrouwde Mac “Look en feels” en benut de volledige Mac OS X functionaliteit.

Krachtig
Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige functies van AutoCAD LT software. AutoCAD LT for Mac 2019 biedt innovaties waarmee u de efficiëntie van ontwerp en documentatie kunt verhogen en veiliger, nauwkeuriger en naadloos ontwerpen te delen met collega’s.

Een veilige investering
AutoCAD LT for Mac 2019 sluit naadloos aan op andere Autodesk producten die onder Windows draaien zoals AutoCAD 2018, AutoCAD LT 2018, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D en Autodesk Revit Suites, waardoor u eenvoudig kunt samenwerken met collega’s en geen data meer hoeft te converteren.

Intuïtief en eenvoudig te leren
De gebruikersinterface van AutoCAD LT voor Mac is speciaal ontworpen met een vertrouwde Mac ‘look and feel’ en benut volledige het voordeel van Mac OS X-functies. Multi-Touch-bediening voor intuïtief pannen en zoomen. Cover Flow voor razendsnel bladeren door grafische previews van uw bestanden. Magic Mouse en Magic Trackpad worden volledig ondersteund. Contextgevoelige helpfunctie om snel gebruik te maken van het AutoCAD LT voor Mac en maakt het eenvoudiger om het programma te leren.

Documenteer
AutoCAD LT for Mac 2019 bevat een complete set van 2D-teken- en detailleringstools om precieze technische tekeningen te produceren, nauwkeurig en efficiënt. Creëer eenvoudige of complexe tekeningen uit standaard vormen zoals lijnen, bogen en cirkels en wijzig bestaande geometrie met opdrachten als stretch, kopiëren, roteren en schalen. U kunt notities met tekst, afmetingen, en tabellen toevoegen om uw ideeën over te brengen.

Multi-Touch en Cover Flow
AutoCAD LT voor Mac 2019 maakt volledig gebruik van Mac OS X. De intuïtieve, grafische gebruikersinterface maakt het eenvoudiger om uw ideeën tot leven te brengen. Profiteer van de vertrouwde Mac-omgeving terwijl u tekent met behulp van de bediening die werkt zoals je verwacht. Pan en zoom met Multi-Touch en vindt uw ontwerpen snel dankzij grafische weergave van uw bestanden in Cover Flow.

Werk met DWG-bestanden
Net als voor de PC werkt ook AutoCAD LT voor Mac met DWG-bestanden. Deel bestanden met klanten, leveranciers en partners over de gehele wereld, ongeacht het platform (PC of Mac). Win ontwerptijd en verhoog productiviteit door het vermijden van conversieprogramma’s en uren verspilde tijd aan het opruimen van geconverteerde data. Dankzij 100% DWG-compatibiliteit kunt u ook bestanden openen die in oudere AutoCAD versies zijn gemaakt.

Verhogen uw productiviteit
Met AutoCAD LT voor Mac 2019 kunt u gemakkelijk gegevens hergebruiken en met anderen samenwerken aan projecten. Wanneer u elementen wijzigt in een bestand, dan zijn ze eenvoudig in gerelateerde bestanden bij te werken.

Optimaliseren
Verbeter uw efficiëntie door AutoCAD LT for Mac op uw eigen manier te laten werken met een grote variëteit aan mogelijkheden om de gebruikersinterface aan te passen. Standaardiseer tekeningen en bespaar tijd. Maak uw tekeningen eenduidig door gebruik van blocks, waaraan dynamische eigenschappen kunnen worden toegevoegd. Het is in AutoCAD LT voor Mac eenvoudig om vaak gebruikte gegevens zoals symbolen, arceringen en commando’s met de tool palettes te hergebruiken.