AutoCAD LT for Mac 2023 productinformatie
AutoCAD LT voor Mac 2023 is dé 2D ontwerpsoftware voor Mac gebruikers en biedt een krachtige set intuïtieve tools. U maakt met AutoCAD LT voor Mac 2023 snel en efficiënt 2D tekeningen zoals u dat wilt. U werkt met de vertrouwde Mac “Look en feels” en benut de volledige Mac OS X functionaliteit.

Krachtig
Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige functies van AutoCAD LT software. AutoCAD LT for Mac 2023 biedt innovaties waarmee u de efficiëntie van ontwerp en documentatie kunt verhogen en veiliger, nauwkeuriger en naadloos ontwerpen te delen met collega’s.

Een veilige investering
AutoCAD LT for Mac 2023 sluit naadloos aan op andere Autodesk producten die onder Windows draaien zoals AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D en Autodesk Revit Suites, waardoor u eenvoudig kunt samenwerken met collega’s en geen data meer hoeft te converteren.

Intuïtief en eenvoudig te leren
De gebruikersinterface van AutoCAD LT voor Mac is speciaal ontworpen met een vertrouwde Mac ‘look and feel’ en benut volledige het voordeel van Mac OS X-functies. Multi-Touch-bediening voor intuïtief pannen en zoomen. Cover Flow voor razendsnel bladeren door grafische previews van uw bestanden. Magic Mouse en Magic Trackpad worden volledig ondersteund. Contextgevoelige helpfunctie om snel gebruik te maken van het AutoCAD LT voor Mac en maakt het eenvoudiger om het programma te leren.

Documenteer
AutoCAD LT for Mac 2023 bevat een complete set van 2D-teken- en detailleringstools om precieze technische tekeningen te produceren, nauwkeurig en efficiënt. Creëer eenvoudige of complexe tekeningen uit standaard vormen zoals lijnen, bogen en cirkels en wijzig bestaande geometrie met opdrachten als stretch, kopiëren, roteren en schalen. U kunt notities met tekst, afmetingen, en tabellen toevoegen om uw ideeën over te brengen.

Multi-Touch en Cover Flow
AutoCAD LT voor Mac 2023 maakt volledig gebruik van Mac OS X. De intuïtieve, grafische gebruikersinterface maakt het eenvoudiger om uw ideeën tot leven te brengen. Profiteer van de vertrouwde Mac-omgeving terwijl u tekent met behulp van de bediening die werkt zoals je verwacht. Pan en zoom met Multi-Touch en vindt uw ontwerpen snel dankzij grafische weergave van uw bestanden in Cover Flow.

Werk met DWG-bestanden
Net als voor de PC werkt ook AutoCAD LT voor Mac met DWG-bestanden. Deel bestanden met klanten, leveranciers en partners over de gehele wereld, ongeacht het platform (PC of Mac). Win ontwerptijd en verhoog productiviteit door het vermijden van conversieprogramma’s en uren verspilde tijd aan het opruimen van geconverteerde data. Dankzij 100% DWG-compatibiliteit kunt u ook bestanden openen die in oudere AutoCAD versies zijn gemaakt.

Verhogen uw productiviteit
Met AutoCAD LT voor Mac 2023 kunt u gemakkelijk gegevens hergebruiken en met anderen samenwerken aan projecten. Wanneer u elementen wijzigt in een bestand, dan zijn ze eenvoudig in gerelateerde bestanden bij te werken.

Optimaliseren
Verbeter uw efficiëntie door AutoCAD LT for Mac op uw eigen manier te laten werken met een grote variëteit aan mogelijkheden om de gebruikersinterface aan te passen. Standaardiseer tekeningen en bespaar tijd. Maak uw tekeningen eenduidig door gebruik van blocks, waaraan dynamische eigenschappen kunnen worden toegevoegd. Het is in AutoCAD LT voor Mac eenvoudig om vaak gebruikte gegevens zoals symbolen, arceringen en commando’s met de tool palettes te hergebruiken.

Systemeisen voor AutoCAD LT 2023 for Mac
Operating System :          Apple® macOS® Big Sur v11 / Apple® macOS® Catalina v10.15 /Apple® macOS® Monterey v12
Model Basic :                     Apple Mac Pro® 4.1, MacBook Pro® 5.1, iMac® 8.1, Mac mini® 3.1, MacBook Air®, MacBook® 5.1
Model Recommended :  Apple Mac® models supporting Metal Graphics Engine
Model Recommended :  Apple Mac models with M series chip are supported under Rosetta 2 mode.
CPU Type :                          Basic 64-bit Intel CPU / Apple M series CPU
Memory :                            Basic 4GB / Recommended: 8GB or higher
Display Resolution :         Basic: 1280 x 800 display / High Resolution: 2880 x 1800 with Retina Display
Disk Space :                       5 GB free disk space for download and installation
Pointing Device :              Apple-compliant Mouse, Apple-compliant Trackpad, Microsoft-compliant mouse
Display Card :                    Recommended Mac native installed graphics cards
Disk Format :                    APFS, APFS(Encrypted), Mac OS Extended (Journaled), Mac OS Extended (Journaled, Encrypted)