AutoCAD LT 2023 productinformatie
AutoCAD LT 2023 biedt veel tekenfunctionaliteit voor de beginnende én de gevorderde tekenaar. U maakt met AutoCAD LT 2023 snel en efficiënt 2D tekeningen zoals u dat wilt.

De standaard
AutoCAD LT 2023 is dé standaard voor het maken van 2D tekeningen. Heeft u (nog) geen behoefte aan 3D, applicaties of netwerklicenties dan is AutoCAD LT 2023 ook voor u de beste keus.

Flexibel
U kunt uw tekeningen direct veilig als PDF naar uw klanten versturen. AutoCAD LT sluit naadloos aan op andere Autodesk producten zoals AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D en Autodesk Revit Suites, waardoor u eenvoudig kunt samenwerken met collega’s.

Documenteer
AutoCAD LT 2023 bevat een complete set van 2D-teken- en detailleringtools om precieze technische tekeningen te produceren, nauwkeurig en efficiënt. Creëer eenvoudige of complexe tekeningen uit standaard vormen zoals lijnen, bogen en cirkels en wijzig bestaande geometrie met opdrachten als stretch, kopiëren, roteren en schalen. U kunt notities met tekst, afmetingen, en tabellen toevoegen om uw ideeën over te brengen.

Meer productiviteit
AutoCAD LT 2023 is ontworpen met één doel voor ogen: het verhogen van uw productiviteit! Ook deze nieuwe 2023 release bevat verbeterde functies en toevoegingen die nieuwe manieren introduceren om efficiënt tekenen te bevorderen.

Samenwerken
Deel uw werk gemakkelijk en effectief met klanten en collega’s. Creëer tekeningen in het bekende DWG bestandsformaat en vertrouw op de integriteit van gegevens bij het delen van uw werk. AutoCAD LT 2023 is volledig geïntegreerd met andere Autodesk software. Hierdoor is het gemakkelijk om gegevens te delen met anderen en uw mogelijkheden uit te breiden..

Integratie van externe bestanden
Hergebruik informatie en maak meer volledige documenten dankzij hergebruik van gegevens en verwijzingen naar externe informatie van collega’s of klanten. Bestandstypen zoals DWG, JPG, TIF, Microsoft Excel, DWF en PDF zijn in eenvoudig tekeningen te gebruiken.

Optimaliseren
Verbeter uw efficiëntie door AutoCAD LT op uw eigen manier te laten werken met een grote variëteit aan mogelijkheden om de gebruikersinterface aan te passen. Standaardiseer tekeningen en bespaar tijd. Maak uw tekeningen eenduidig door gebruik van blocks, waaraan dynamische eigenschappen kunnen worden toegevoegd. Het is in AutoCAD LT 2023 eenvoudig om vaak gebruikte gegevens zoals symbolen, arceringen en commando’s met de tool palettes te hergebruiken.

De kracht van AutoCAD LT 2023
Controle en efficiëntie: Krijg toegang tot nieuwe en verbeterde 2D-tools als associatieve matrix, multi-functionele grips, transparantie en gradiënt-arceerpatronen.
Krachtigere samenwerking: Ontvang verbeterde import- en exporttools voor PDF en DGN, samen met de nieuwe AutoCAD Mobile App voor toepassing voor web en mobiel delen.
Meer productiviteitstools: Werk efficiënter met de tools Sheet Set Manager, Quick Dimension, Sketch en Align.
Betere prestatie: Ervaar het sneller opstarten en het openen van bestanden, sneller reagerende opdrachten en ondersteuning voor hardwareversnelling.
Ondersteuning voor: De nieuwste bestandsindelingen, hardware en besturingssystemen: DWG-compatibiliteit, 64-bits ondersteuning, compatibel met Windows 11.

Systeemeisen voor AutoCAD LT 2023
Operating System :   64-bit Microsoft® and Windows 11
Processor :                  Basic 2.5–2.9 GHz processor / Recommended 3+ GHz processor
Memory :                    Basic 8 GB / Recommended 16 GB
Display Resolution : Basis Displays: 1920 x 1080 with True Color / Recommended High Resolution & 4K Displays up to 3840 x 2160
Display Card :            Basic 1 GB GPU with 29 GB/s / Recommended 4 GB GPU with 106 GB/s
Disk Space :               10.0 GB
Pointing Device :      MS-Mouse compliant
.NET Framework :    NET Framework Version 4.8